Koggel Autoschade

Koggel Autoschade BV:
Nieuwe naam, vertrouwde kwaliteit.
“We willen uitgroeien tot hét adres voor alle schadeherstel, van alle merken, voor Ommen en de regio”. Ben Braakman zet sinds begin 2019 Autoschade Henk Koggel voort onder een iets gewijzigde bedrijfsnaam: Koggel Autoschade BV.
Naamgever Henk Koggel heeft zijn bedrijf overgedragen vanwege zijn leeftijd en vond in Ben Braakman een deskundige opvolger. “Ik heb hier ruim twintig jaar geleden gewerkt, daar kennen we elkaar van”, zegt de nieuwe, in Ommen wonende eigenaar. “Aansluitend heb ik elders voor diverse andere autoschadebedrijven gewerkt, onder meer als bedrijfsleider, alsmede enkele jaren in de bouw.
”Het pand wordt momenteel opgewaardeerd en Braakman investeert ook in nieuwe apparatuur, onder meer met nieuwe technieken voor herstel van alle mogelijke schades van klein tot groot en complex.
“De snel veranderende technologie in de autobranche maakt dat we continu zoeken naar nieuwe hersteltechnieken.”
Wat eveneens blijft, is de jarenlange expertise, die tot uiting komt in passie voor het vak en oog voor detail. Koggel Autoschade werkt voor particuliere en voor alle dealers, garagehouders en motorzaken in Ommen en de regio.
“En natuurlijk zorgen we standaard voor passend vervangend vervoer”, aldus Ben Braakman. “Wij willen de klant in alle opzichten ontzorgen en wikkelen desgewenst de schade af bij alle verzekeringsmaatschappijen. Ook dat is voor ons dagelijks werk.
”Daarnaast beschikt Koggel Autoschade B.V. over een service, die in noodgevallen direct in actie komt. “Want schade komt nooit gelegen, maar we helpen klanten zo snel mogelijk weer op weg.”